پاسخ ادعاهای دروغین استاندار در جمع خبرنگاران

ساخت وبلاگ

استاندار محترم اگر کسری بودجه دارید، مطلب در استانداری گلستان چه میگذرد را بخوانید و پاسخ دهید به جای اینکه دروغهایتان را تکرار کنید ...(دم خروس را باور کنیم یا قسمتان را؟؟

استاندار محترم اگر کسری بودجه دارید، حقوق و پاداشهای 15مشاور غیر رسمی و با عناوین من درآوردی خود را چگونه میپردازید؟؟!!

استاندار محترم اگر کسری بودجه دارید، پول رهن و اجاره منزلتان را که از بیت المال دادید چه پاسخی دارید؟؟

استاندار محترم اگر کسری بودجه دارید، پول تغییر دکور اتاق مدیران منصوبتان و منازل سازمانیشان چیست؟؟!!

....

ظاهرا شما نیز مانند کسانی که شما را نصب کردند به آنان قول دادید حرفهای آنها را تکرار و ارقام را با سطح استانی اصلاح و همیشه تکرار کنید که دروغتان را شاید با تکرار به مردم بقبولانید ولی ظاهرا از آنجا که خود را سخنران مذهبی هم میدانید ، هوشیار باشید که والعاقبه للمتقین

شاید شما هم ما را به تعبیر دکتر روحانی  کم سواد، بی سواد، بی شناسنامه و تغذیه شوندگان از جای خاص خطاب کرده بود، این بار هم ، بزدل سیاسی و ترسو بدانید و به جهنم رفتن حواله میدهید.

(البته این سخنان آقاي روحانی آنقدر توهین آمیز بود که سایت رسمی ریاست جمهوری مجبور شد به فاصله چند ساعت آن را از خروجی خود حذف کند و کار به جایی رسید که حتی رسانه ها و اطرافیان و حامیان رئیس جمهور - به جز چند مشاور مداح دائمی وی – نتوانستند از ادبیات روحانی دفاع کنند بلکه يا محكوم كردند يا توجيه و يا در برابر آن سكوت كردند.

این ادبیات غیرقابل دفاع چندباره روحانی در مواجه با منتقدان، در حقیقت نقض صریح بند ششم از اصل سوم قانون اساسی است که دولت را مکلف به محو هرگونه خودکامگی، انحصار طلبی و استبداد کرده است. این ادبیات همچنین بر خلاف محتوای قسمی است که بر اساس اصل ۱۲۱ رئیس جمهور به زبان آورده و اعلام داشته که از هرگونه خودکامگی بپرهیزد و از آزادی و حرمت اشخاص حمایت کند.

در دولت قبل وقتي دکتر محمود احمدی نژاد مثل مرد در مقابل دشمنان اين ملت و دشمنان انقلاب و اسلام از چنين ادبياتي استفاده مي كرد، عده اي نداي واويلا سر مي دادند كه آبروي جمهوري اسلامي رفت و ادب مرد به ز دولت اوست، اما اکنون اين الفاظ و ادبيات از زبان رئيس جمهور نثار دوستان داخلي مي شود و لبخند، مدح و ستايش نثار دشمنان انقلاب اسلامي میشود . منتقدان بي سواد، بي شناسنامه و بزدل و ترسو خطاب مي شوند و اوباماي وحشي و حامي رژيم كودك كش مي شود باهوش و باادب !

باید گفت آقاي روحاني ما شما را به دليل به دست آوردن رأي اكثريت و لو با يك رأي لب مرزي و با  فاصله 7/0 درصد بيشتر و به دليل تنفيذ رهبر معظم انقلاب، رئيس جمهور خود مي دانيم و دوست نداريم رئيس جمهور قانوني كشور با ادبياتي سخن بگويد كه حاميانش سرافكنده باشند و دشمنان ایران اسلامی شاد و سربلند از این رفتار و گفتار.)

 

حال جناب دکتر صادقلو! ، شما اكنون در يكسالگي عمر استانداری خود هستید. در همين مدت هم علي رغم انتقادات بسيار به عملکرد مدیران منصوبتان و جهت گيري هاي اقتصادي شما، نمايندگان مجلس، رسانه ها و نخبگان منتقد، دندان به لب گرفتند تا شما بهانه اي براي بي برنامگي خود نداشته باشيد.

آقاي صادقلو!  الآن وقت پاسخگویی است و شما باید پاسخگوی انتصابات ، گفتار و رفتارتان باشید ....

 

 آقای صاقلو بیدار شوید و کمی هم برای مردم استان قدمی بردارید ...

آنچه که بر شدت مفسده ی عدم شایسته سالاری افزوده است، ضعف مفرط و نبود نظارت بر کار مدیران است وحتی پس از مدتی که ناخودآگاه دم گرگی این مدیران از لباس میشی عیان می شود نیز توقع ها در برخورد با این مدیران به انتظارهای طولانی تبدیل می شود، چرا که پشتوانه های آنها همچنان به حمایت های خود ادامه می دهند و پس از مدتی به مدیران پولاد زره مبدل می شوند، اما باز هم آنچه موجب تغییر و یا بهتر بگویم ارتقا یا انتقال این مدیران می شود، برخورد با این مدیران خاطی نیست، بلکه احتمالاً رایزنی های سایر نهادهای صاحب نفوذ برای ورود به عرصه های مدیریتی آن نهاد است؛ اینگونه است که جمع این دومشکل، یعنی ضعف در انتخاب مدیران و نبود نظارت بر آنان، به یک دور تسلسل تبدیل می شود که در صورت پاره نشدن آن، منجر به نهادینه شدن فساد، فقر و تبعیض در جامعه می گردد.

در اداراتی که مدیر بر اساس شایسته سالاری انتخاب نشده است، شایستگان فرصتی برای پیشرفت ندارند و این گونه است که تمام شاخص های مهم و اثر بخش کشور تحت تاثیر این دور تسلسل واقع شده و علاوه بر عقب افتادگی ما در شاخصهایی مانند کار مفید و بهره وری نیروی کار، در شاخص هایی که مستقیماً با پیشرفت کشور در رابطه اند نیز دچار اختلال شده ایم، که از آن جمله شاخصهای مطالعه، تحقیق و پژوهش را می توان نام برد، البته نگاشتن این مطالب به معنی نادیده انگاشتن پیشرفت هایی که در سطوح علمی صورت گرفته نیست بلکه به این معنی است که علی رغم پیشرفت های قابل تقدیر، رسوخ شایستگان عرصه علم و عمل در بسیاری از رده های مدیریتی کشور محقق نشده است.

دلسوز

حشر و نشر با مستمندان:
در حکومت اسلامی بهای بیشتر و فزونتر از آن کسی است که تقوا داشته باشد نه ثروت و مال و قدرت و
همه مدیران و کارگزاران و رهبران و روحانیون نظام و حکومت عدل موظفند که با فقرا و مستمندان و پابرهنه ها
بیشتر حشر و نشر و جلسه و مراوده و معارفه و رفاقت داشته باشند. 66 / 5/ 6
انتخابات یک محکی هم برای خودتان اsست که ببینید آیا می خواهید انتخاب اصلح بکنید برای خودتان
یا برای اسلام؟ اگر برای خودتان باشد شیطانی است و اما اگر انتخاب اصلح برای مسلمان هاست، «کی و
از کجاست » مطرح نیست. انتخاب اصلح برای مسلمین یعنی انتخاب فردی که تعهد به اسلام و حیثیت
آن داشته باشد و همه چیز را بفهمد چون در مجلس، اسلام تنها کافی نیست بلکه باید مسلمانی باشد که
احتیاجات مملکت را بشناسد و سیاست را بفهمد و مطلع به مصالح و مفاسد کشور باشد. 4/ 8/ 64
مردم با بصیرت و درایت و تحقیق، کاندیداها را شناسایی کرده و به سوابق و روحیات و خصوصیات دینی
سیاسی نامزدهای انتخاباتی توجه نمایند.مردم شجاع ایران با دقت تمام به نمایندگانی رای دهند که متعبّد
به اسلام و وفادار به مردم باشند و در خدمت به آنان احساس مسئولیت کنند و طعم تلخ فقر را چشیده
باشند و در قول و عمل مدافع اسلام پابرهنگان زمین، اسلام مستضعفین، اسلام رنجدیدگان تاریخ، اسلام
عارفان مبارزه جو، اسلام پاک طینتان عارف و دریک کلمه مدافع اسلام ناب محمدی)ص( باشند و افرادی را
که طرفدار اسلام سرمایه داری، اسلام مستکبرین، اسلام مرفهین بی درد، اسلام منافقین، اسلام راحت طلبان،
اسلام فرصت طلبان و در یک کلمه اسلام آمریکایی هستند طرد نموده و به مردم معرفی نمایند. 67 / 1/ 11

 

 

اگر فقیر زیرفشار طاقت فرسای فقر جانش به لب رسد و در عین حال زمامداران جامعه اسلامی را که مدعی خدمت به مردم هستند در ناز و نعمت و در نتیجه بی خبری از ضعیفان مشاهده کند، از جا کنده می شود.بدین ترتیب آنگاه که بخش عظیمی از جامعه در این وضعیت قرار گیرند و انبوهی از جمعیت و توده وسیعی از مردم با هم از جا کنده شوند و به هم بپیوندند، شورش فراگیر و سیل آسایی پدید می آید که همه چیز را درهم می ریزد و تمام کاخ ها را بر سر کاخ نشینان خراب می کند.اگر فقر به تنهایی فقیر را در آستانه کفر قرار می دهد، با مشاهده تبعیض و کاخهای برافراشته متمکنین بی درد و زمامداران مرفه در نظام اسلامی، ممکن است به نقطه ای خطرناک تر برسد.این درحالی است که اصل نهضت و پیروزی انقلاب و قوام و دوام نظام اسلامی همواره بر دوش همین قشر بوده است و از دست دادن آنان یعنی از دست رفتن همه چیز، که چنین مباد!

 

ساده زيستي و توجه خاص به طبقه محروم جامعه

يكي ديگر از وظايف حاكمان در قبال مردم، ساده زيستي و توجه خاص به طبقه محروم جامعه است؛ حضرت علي (علیه السّلام) در نامه اي به والي بصره كه در مهماني شركت كرده بود كه نيازمندان در آن مهماني جايي نداشتند، او را از اين كار برحذر داشته و به ساده زيستي دعوت مي كند. آن حضرت همچنين در عهدنامه خود به مالك اشتر چنين توصيه مي كند؛

« به كارهاي افرادي از طبقه محروم كه به تو دسترسي ندارند رسيدگي كن، همانها كه ديده ها آنان را كوچك مي شمارد و مردان و اطرافيانت آنها را حقير و كوچك به حساب مي آورند. بنابراين براي بررسي اوضاع و احوال اين قشر از جامعه كسي را انتخاب كن كه متواضع و خداترس باشد تا چنين شخصي كارها و احتياجات ايشان را به تو گزارش كند ... همچنين به حال يتيمان و سالخوردگان توجه كن؛ همانهايي كه راه چاره اي در زندگي ندارند و اهل سئوال و تكدي نمي باشند … مقداري از وقت خود را به كساني كه نيازمندند و تظلمي دارند اختصاص بده كه خود را براي كار آنان فارغ ساخته باشي و در مجلسي عمومي بنشين و براي رضاي پروردگار تواضع را انتخاب كن و به سپاهيان و دربانان و نگهبانان خود سفارش كن كه مانع ورود آنها نشوند تا سخنگوي ايشان بدون لكنت زبان و ترس حرفش را بزند كه من از رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) بارها شنيدم كه مي فرمود: « مردمي كه ضعيفشان نتواند بدون ترس و لكنت زبان حقش را از قوي بگيرد روي سعادت و پاكيزگي را به خود نخواهد ديد.»

دلسوز...
ما را در سایت دلسوز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : دلسوز delsoz بازدید : 386 تاريخ : سه شنبه 28 مرداد 1393 ساعت: 4:13